Werken in de schoonheidssalon is een passie!

In de schoonheidssalon werk ik met producten en technieken die doorwerken op energetisch niveau. Ze komen samen ter verzorging op fysiek, mentaal en emotioneel niveau.

Elke behandeling bevat onderdelen uit verschillende eeuwenoude disciplines. Van acupressuur, ayurveda, Chinese elementen leer, reflexologie, kristaltherapie, fytotherapie en aromatherapie.

Van het begin tot het eind ervaar je de rust, aandacht, de kracht om te ontspannen, de kwaliteit, het wellness gevoel en de allernieuwste technieken.

Uniek aan een gezichtsbehandeling van Beauty by Laura is dat we elke behandeling beginnen met ontspanning. Wellness staat bovenaan in een behandeling. Wij geven de volle 100% aandacht aan u en blijven de hele tijd bij de behandeling. Terwijl het masker inwerkt ontvangt u extra drukpunt massage van de hoofdhuid. Daarnaast werken we met producten met een natuurlijk karakter, intensieve fruitzuurpeelings en bindweefselmassage om de huid daadwerkelijk te verbeteren!

Voor zover als mogelijk is maken we gebruik van natuurlijke ingrediënten. Een uitkomst voor mensen met allergie. Durf het aan, probeer en ervaar het. Laat je verrassen en beleef het concept zelf.
Kom langs om te kijken, voor informatie, maar vooral om het te beleven. Kwaliteit is waar het om gaat!

 

Kalahari Lifestyle

Kalahari Lifestyle werd een aantal jaren geleden ontwikkeld na jarenlang onderzoek door een selectief deskundigenteam waaronder botanici en wetenschappers. Geconcentreerde plantenextracten, Fyto Componenten en plantaardige oliën afkomstig van inheemse Afrikaanse planten. Wat wetenschappers nu pas hebben ontdekt, weten de mensen in Afrika al generaties lang. Gebruikmakend van alleen natuurlijke geoogste botanische ingrediënten, hebben Carina en haar team prachtige producten samengesteld die uw huid voeden en herstellen.
De producten van Kalahari zijn natuurlijk, worden niet getest op dieren, de meeste verpakkingen zijn recyclebaar en herbruikbaar. En de producten zijn vrij van parabenen, sulfaten, derivaten, isopropyleen Glycol, Formaldyhede en minerale oliën.
Kalahari Lifestyle is maatschappelijk verantwoord. Door de aankoop van een Kalahari product steunt u zonder moeite het Kalahari Food Programme, deze verstrekt goede voeding en ondersteuning aan kinderen en hun families, Medical Outreach programme, verschillende gemeenschappen ontvangen in heel Zuid Afrika gratis medische zorg, het Bead Project, bij aankoop van een handgemaakt kralenarmbandje worden de deelnemende gezinnen ondersteund, Micro Business Development, ondersteunt mensen door zakelijke vaardigheden en zelfontwikkeling aan te leren.
Dus u boekt prachtige resultaten met uw huid en tegelijkertijd boekt Kalahari prachtige resultaten in de maatschappij.

Laura van Wijk

Mr. Teppemastraat 23

6871 GL Renkum

 

06-12526598

Openingstijden:

Maandag: 8.00 tot 20.00

Dinsdag: 8.00 tot 20.00

Woensdag: Gesloten

Donderdag: 8.00 tot 18.00

Vrijdag: 8.00 tot 18.00